Από το Blogger.
RSS

ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση. Για πολλές, το να φορούν μακιγιάζ είναι τόσο φυσιολογικό όσο το να φορούν τα ρούχα τους! Υπάρχουν όμως και αυτές που προβάλλουν την φυσική ομορφιά τους με άλλους τρόπους.

Παρακάτω θα δούμε μερικές φυσικές μεθόδους για να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας, να τονίσουμε τη φυσική ομορφιά μας και να αισθανόμαστε καλά!


Κάντε υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή
Τα θρεπτικά τρόφιμα, όχι μόνο  σας κάνουν να νιώθετε καλά, αλλά και να δείχνετε καλά. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά θα βελτιώσουν την όψη και την υφή του δέρματος. Θα δείχνετε φυσική και λαμπερή και η ακμή θα αρχίσει να μειώνετε. Το δέρμα σας θα έχει λεία και απαλή αίσθηση. Πίνοντας 8 ποτήρια νερό την ημέρα θα καθαρίσετε τις τοξίνες και θα ανανεώσετε την ελαστικότητα του δέρματος σας.

Κάντε άφθονη άσκηση
Εκτός από τη σωματική υγεία και τη διάθεση, η συχνή άσκηση θα προσθέσει μία λαμπερή λάμψη στο πρόσωπό σας. Η αυτοεκτίμηση σας θα ενισχυθεί και η φυσική ομορφιά σας θα λάμψει.

Μειώστε το στρες
Δυστυχώς, ο πολυάσχολος τρόπος ζωής μας δημιουργεί πολύ άγχος. Αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία και το δέρμα σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μειώνουν το άγχος. Αυτές οι ασχολίες μπορεί να περιλαμβάνουν: περπάτημα, τρέξιμο, γιόγκα, μασάζ, χειροτεχνίες, κηπουρική κλπ. Όχι μόνο θα μειώσετε το στρες, αλλά και τα σημάδια γήρανσης.

Καθαρισμός του δέρματος
Ο καθαρισμός του προσώπου σας με φυσικά μέσα καθαρισμού θα εξαφανίσει τη βρωμιά, τα μικρόβια και τις ακαθαρσίες. Επίσης, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος και να το διατηρήσει σε υγιή κατάσταση. Χρησιμοποιώντας ένα φυσικό πήλινγκ θα καθαρίσετε τους ρύπους, τα βακτηρίδια, και τα νεκρά κύτταρα.

Ενυδάτωση του δέρματος
Οι κρέμες προσώπου με βιολογικά συστατικά θα σας βοηθήσουν αναζωογονήσετε το δέρμα σας αφήνοντάς το λείο και απαλό. Θα δείχνετε νεότερες και υγιέστερες. Η ενυδάτωση θα βοηθήσει το ξηρό δέρμα αποκαλύπτοντας μία υγιεινή λάμψη. Φτιάξτε ενυδατική κρέμα στην κουζίνα! 

Μάσκα καθαρισμού προσώπου
Χρησιμοποιήστε μία μάσκα βαθύ καθαρισμού προσώπου μία φορά την εβδομάδα. Οι μάσκες διεισδύουν βαθιά στους πόρους και απομακρύνουν τη βρωμιά, τα βακτήρια, και άλλες ακαθαρσίες. Φτιάξτε σπιτικές μάσκες που βοηθούν το δέρμα να είναι και να δείχνει υγιές.

Ύπνος
Ένας πλήρες ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του δέρματος και την εξάλειψη τυχόν πρηξίματος ή μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Ταλκ
Απλώστε μια μικρή ποσότητα ταλκ στο πρόσωπό σας. Αυτό θα βοηθήσει τη φυσική ομορφιά και θα δώσει μία απαλή όψη στο δέρμα σας. Μια ελαφριά στρώση ταλκ θα βοηθήσει το λιπαρό δέρμα να μη γυαλίζει και θα κρύψει τυχόν ατέλειες.

Περιποίηση Χειλιών
Πλύνετε τα χείλη σας και τρίψτε με λίγη ζάχαρη για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα και τυχόν πετσάκια. Το βούτυρο ή λίγο ελαιόλαδο θα κρατήσει τα χείλη σας λεία και απαλά και θα τα θρέψει..

Φρύδια και βλεφαρίδες
Χρησιμοποιείστε ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες για να τους δώσετε μια φυσική καμπυλότητα. Επίσης τα καλοσχηματισμένα φρύδια προσθέτουν πόντους σε μία φυσική και περιποιημένη εμφάνιση.

Νέο Κούρεμα
Ένα χαριτωμένο νέο κούρεμα θα δώσει φρεσκάδα στην εμφάνιση σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά.

Το μακιγιάζ ενισχύει την εμφάνιση, αλλά η φυσική ομορφιά είναι ένα ανεκτίμητο δώρο. Μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται όμορφα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά τους, χωρίς τη χρήση μακιγιάζ. Μόλις αναδείξετε τη ομορφιά σας με φυσικό τρόπο, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα διαπιστώνοντας τη λάμψη και της εσωτερικής σας ομορφιάς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις